Nyolc tápanyagok, az Egészséges haj

Haj igényes. Csak akkor, ha a fejbőr feltéve, hogy a megfelelő tápanyagokat, nőnek. Étkezési terv az egészséges, csillogó haj tartalmaz, fehérje, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek. Erősítők növekedés, amely lehetővé teszi a hajam újra nőni. A leggyakoribb oka a hajhullás. Hét szakmai tippek a haj. Szépség haj post, kivételes esetekben hozott semmit. Éppen ellenkezőleg, az alultápláltság a haj vékony vezet diffúz hajhullás. Különösen, ha az étkezési terv előírja, kevesebb, mint 1000 kalóriát, kevesebb fehérje, amely táplálja a gyökere a haj. A földet, ezért volt rendkívül vékony haj.

De még az emberek a kiegyensúlyozott táplálkozás tervet, akik szenvednek a krónikus betegségek, a bél, gyakran szenved a diffúz hajhullás. Bél rosszul kezeli a mikrotápanyagok az élelmiszerek, csak egy része jut a véráramba, ezért a gyökere a haj. A gyökerek a haj igénylő sok tápanyagot. Mert a sejtek különösen aktív a megosztási. Ez azt jelenti, hogy sok energiát fogyasztanak, alkotnak, egészséges haj. Étkezési terv az egészséges haj: – vitamin. Nélkülözhetetlen növeli a bőr, a haj, az a-vitamin (retinol). Elősegíti az egészséges növekedés a haj teszi a haj farok sima. Retinol található tejtermékek, sárgarépa, sárgabarack, paprika, halolaj. Azonban a túl sok a-vitamin a táplálkozás terv veszélyes. Ezért az a-vitamin tablettát, hogy legyen óvatos, hogy ne lépje túl az ajánlott napok száma. Ebben az esetben a becsült érték 1,5 mikrogramm retinol (egyenértékű). Élelmiszer Kockázatos túladagolás valószínű. Étkezési terv az egészséges haj: b-vitaminok A b-komplex vitaminok, különösen a B3-vitamin (Niacin), B5-vitamin (pantoténsav) , B6-vitamin (piridoxin) szerepelnek az étkezési terv az egészséges haj. A b-vitaminok erősítik a bőrt, hajat, szabályozza a faggyú termelés, majd aktiválja a fontos anyagcsere-folyamatok a haj gyökere. Ezek megakadályozzák a gyulladást nyújt az egészséges fejbőr. Az egészséges haj étkezési tervet kell tartalmaznia, élesztő, hús, tojássárgája, dió, bab, búza vetőmag. Ezeket az értékes szállítók a b-vitamin.

Étkezési terv az egészséges haj: C-vitamin

Mint az “egyetemes vitamin” tartozik a C-vitamin. Emellett, az egészséges haj növekedését, játszik hordozó szerepe. Ez lehetővé teszi, hogy a mirigy, hogy egyesítse a vörös vérsejtek, viszi a testet. Segítségével a C-vitamin (aszkorbinsav) egy fontos kő haj vas, ezért Kerül a hajhagymákat. Emellett erősíti a sejtek a haj farok. C-Vitamin -, az adományozó, a citrusfélék, káposzta, zöldségek. Étkezési terv az egészséges haj: H-Vitamin. Ez a vitamin többek között-hozzájárul az a tény, hogy a fenék szorosan összefügg. Haj, erős, fényes. Cpld nincs esélye. Biotin tartja a bőr rugalmas, megakadályozza gyulladás. Ez is befolyásolja a gyulladás a hajhagymákat. Az étkezési terv tartalmazza a megfelelő mennyiségű hús, tojás sárgája, tej, teljes kiőrlésű gabona, dió. Tartalmaznak különösen sok Biotin. Étkezési terv az egészséges haj: fehérje. Haj áll a keratin. Rekopodobny ez az anyag képződik nagyrészt a fehérje (protein), a fő keret minden sejtek. Ezért élelmiszerek, amelyek fehérje nem hiányzik az étkezési terv. Több biológiailag értékes növényi fehérje (krumpli, kukorica, szója), mint az állatok (húst, tojást, sajtot). Étkezési terv az egészséges haj: vas. Anélkül, hogy ez az elem, nincs növekedés, a sejtek, a testem – nem a haj. Vas része hemoglobin, felelős szállított oxigén a vérben. Ő hozza életenergia batcher az oxigén minden sejt a szervezetben.

Ha az étel terv tartalmazza túl kevés a vas, ez vezet a hajhullás. Különösen a nők, a súlyos menstruációs vérzés kockázatát. Is vegetáriánusok a kockázata, hogy a vashiány, következésképpen a szédülés haj. Mert a fő szállítója, vas hús. Étkezési terv az egészséges haj: réz. Ez a nyomelem kell venni a táplálkozás tervet, egészséges haj. Való, hogy sok enzimeket, ezáltal szabályozza az anyagcsere-folyamatok a szervezetben, beleértve a szőrsejtek. Így javítja a haj szerkezete az első helyen. Hiánya réz vezet vékony, törékeny haj. Réz táplálkozási tervet vezet vékony, törékeny haj. Réz-gazdag, teljes kiőrlésű gabonák, hüvelyesek, dió, aszalt gyümölcsök, élesztő. Étkezési terv az egészséges haj: cink. Egy igazi sokoldalúság között a nyomelem a cink. Ez aktiválja számos www.savannahbusiness.com enzimek. A cink is előnyös a bőr, haj, köröm. A bioüzemanyag-elősegíti a haj növekedését, az új haj sejtek Gyorsabban alakulnak ki. Ez védi a haj gyökerei a gyulladás, amely az egészséges fejbőr. Főleg, cink, friss osztriga, hús, tojás, sajt.

You may also like